Hei

Hei, og velkommen tilbake til vår blogg, som du sikkert har sett har ikke jeg vært den mest aktive bloggeren her, og jeg har nok ikke skrevet noe på over et år. Og nå har min kjøre kone og meg gått sammen om å lage en liten blogg om oss, vår familie og hva som skjer hos oss.

Det har sine grunner til dette og det vil nok jeg komme inn på nå som jeg ønsker å starte igjen, og det kommer da til å bli en personlig blogg for meg, der jeg vil fortelle om min vanskelige og utfordrende tid de siste årene.

Så for all del, jeg ønsker at om du har noe du vil å si, kommentere eller har meninger om så må du gjerne gjøre dette. Men jeg ønsker ikke at du skal gå til personangrep, verken på meg eller andre som jeg skriver om i denne bloggen. Dette er min historie, slik som jeg opplever den og det har ikke bare vært lett for meg eller de som lever sammen med meg.

Håper du vil følge meg på min reise, der jeg vil fortelle om gode og vonde ting, mine bra dager og mine vonde dager, og at det er ikke et nederlag for en mann å si at han trenger hjelp, at han har det vondt og ikke klarer hverdagen slik som den er. Jeg selv var av den oppfatningen at som mann så skal du klare at, du skal IKKE vis tegn på svakhet, følelser, tårer og tristhet er tegn på dette og det skal DU som mann ikke vise. Og dette var noe som jeg levde opp til i det fulle og hele, ingen følelser, ikke snakke om følelser, ikke vise tristhet og for all del ikke gråte. Alt dette og litt til ble nesten min undergang og førte til at min hverdag ikke ble til å leve med, manglet lyspunkter og verdier til å stå opp for.

Heldig vis så fikk jeg hjelp før det gikk helt galt for meg, og det reddet livet mitt det kan jeg trygt si nå. Og jeg vil nå gjerne for min egen del fortelle litt om denne reisen både før og etter at jeg «traff veggen» eller bunnen som jeg heller vil si det. Så jeg hadde satt stor pris på om du også ville fulgt meg på denne lille reisen, ingen tvang men et lite ønske.

Ha fortsatt en riktig så god dag videre og vi snakkes 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: